Annosjakelu

OMApalvelu on lääkkeiden koneellinen annosjakelupalvelu jonka voi ostaa Tikkurilan Uudesta Apteekista.

Toimimme yhteistyössä Pharmac Finland Oy:n kanssa. Pharmac Finland Oy on valtakunnallisesti merkittävä lääkkeiden koneellista annosjakelua tekevä yritys, jolla on vankka kokemus jo vuodesta 2008.

Koneellinen annosjakelu on turvallinen ratkaisu henkilöille, joilla on käytössä useita lääkkeitä tai joille lääkehoidon hallinta tuottaa ongelmaa. OMApalvelu tuo sujuvuutta ja turvallisuutta lääkehoitoon. Annosjakelun asiakkaana saat lääkkeet pakattuina annospusseihin kerrallaan 2 viikon käyttöjaksolle. Kukin annospussi sisältää kaikki samalla kertaa otettavat lääkkeet. Jokaiseen lääkepussiin on merkattu nimi, syntymäaika, pussin lääkesisältö sekä lääkkeen ottamisajankohta (päivä ja kellonaika).

Annosjakelupalvelun hinnasta on mahdollista saada kelakorvaus, jos asiakas on yli 75 -vuotias ja käytössä on yli 6 lääkettä (annosjakelun alkaessa). Annosjakeluun siirtyminen vähentää usein myös lääkekustannuksia, koska annokset kootaan aina suurimmista ja edullisimmista pakkauksista. Lääkkeiden jakelu voidaan myös keskeyttää milloin vain, jos lääkitykseen tulee muutoksia. Näin asiakas maksaa vain käyttämistään lääkkeistä.

Apteekin farmaseutti tarkistaa mahdolliset lääkkeiden päällekkäisyydet, yhteisvaikutukset, ottamisajankohdat ja annostukset. Apteekki huolehtii myös annosjakelureseptien uusimisesta.

Lisätietoja www.pharmac.fi

Tule keskustelemaan kanssamme sopisiko annosjakelu sinulle tai läheisellesi!

Pharmac annospakkaus Annosjakelusta apua ikäihmiselle
Apteekissamme mahdollisuus lääkkeiden
koneelliseen annosjakelupalveluun.
Tule ja tutustu!