Asiantuntijapalvelut


Tikkurilan Uuden Apteekin asiantunteva henkilökunta palvelee sinua lääkkeisiin ja terveyteen liittyvissä asioissa.
Oli sinulla kysyttävää sitten lääkkeistä, sairauksista tai vaikka kauneudenhoidosta, älä epäröi ottaa yhteyttä tai tulla juttelemaan henkilökohtaisesti!

Apteekkari

Apteekkari Taina Sirkiä-Vuorio Kun Taina Sirkiä-Vuorio aloitti helmikuussa 2010 Tikkurilan Uuden Apteekin apteekkarina, hän remontoi apteekin tilat sekä lisäsi apteekin palveluja ja tuotevalikoimaa.

Peruspalveluiden lisäksi Tikkurilan Uudessa Apteekissa on panostettu koneelliseen annosjakelupalveluun.
- Annosjakelussa asiakas saa lääkkeet pakattuina annospusseihin kahden viikon jaksolle. Lääkkeet voi noutaa apteekista tai ne toimitetaan asiakkaalle kotiin. Huolehdimme annosjakelun piiriin kuuluvien asiakkaidemme lääkkeistä, resepteistä sekä lääketurvallisuudesta (esim. yhteisvaikutukset, päällekkäislääkitys). Lääkkeiden annosjakelu on hyvä apu kaikille osapuolille. Valmiiksi jaellut annokset helpottavat omaisten ja hoitajien työtä. Annosjakeluun siirtyminen vähentää usein myös asiakkaan lääkekustannuksia.

Palveluita on laajennettu myös verkkoon ja marraskuussa 2014 avattiin verkkokauppa www.netti-apteekki.fi
- Verkkokaupan etuna ovat helppous ja nopeus. Verkkokaupan tuotteet tulevat Tikkurilan Uudesta Apteekista, farmaseutit käsittelevät tilaukset ja neuvovat tarvittaessa. Verkkokaupan käyttö on siis yhtä turvallista kuin "kivijalka" apteekista ostaminen.

Palvelemme asiakkaitamme myös sivuapteekissa ja palvelupisteessä lentoasemalla: Lentoaseman apteekki sijaitsee Helsinki-Vantaan Lentoaseman ensimmäisessä kerroksessa saapuvien lentojen tasolla ja palvelupiste kansainvälisellä Schengen alueella.
- Lentoaseman apteekissa myydään reseptilääkkeitä ja itsehoitovalmisteita sekä kosmetiikkaa. Palvelupisteestä löytyvät tärkeimmät matkailuun liittyvät itsehoitotuotteet, kuten laastarit, käsidesit ja allergialääkkeet. Olemme myös pussittaneet lapsiperheille pieniä vaippapaketteja.

Hyvää palvelua on myös kätevä sijainti. Tikkurilan Uusi Apteekki sijaitsee Prisma-keskuksen päädyssä ja monet asiakkaat hoitavatkin apteekkiasiat kauppareissulla.
- Ja S-etukortilla Bonusta kertyy kaikista ei-lääkkeellisistä ostoista kaikissa toimipisteissämme ja verkkoapteekissa.

Palveluasenteesta kertoo myös asiakkaita hyvillä tarjouksilla palkitseva vasta perustettu kanta-asiakasjärjestelmä.
-Toivotankin lämpimästi kaikki - uudet ja vanhat - asiakkaat apteekkiin liittymään kanta-asiakkaaksemme,
kannustaa Taina Sirkiä-Vuorio.

Kosmetologi

Kosmetologi Tikkurilan Uudesta Apteekista löytyy jotain mitä ei monesta muusta apteekista löydy - oma kosmetologi. - Kosmetologimme palvelee päivittäin asiakkaitamme. Lisäksi meillä on laaja valikoima kosmetiikkatuotteita.

Diabetesyhdyshenkilö

Apteekkimme diabetesyhdyshenkilö on perehtynyt diabetekseen ja sen lääkehoitoon. Voit kääntyä hänen puoleensa diabetekseen ja sen lääkehoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Astmayhdyshenkilö

Apteekkimme astmayhdyshenkilö on perehtynyt astmaan ja sen lääkehoitoon. Hänen puoleensa voit kääntyä astmaan, sen lääkehoitoon sekä inhalaatiotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Sydänyhdyshenkilö

Apteekkimme sydänyhdyshenkilö on perehtynyt sydän- ja verisuonisairauksiin sekä niiden lääkehoitoihin. Hänen kanssaan voit keskustella lääkehoitosi toteutumisesta sekä terveellisistä elämäntavoista, jotka vaikuttavat hoitosi onnistumiseen.